Vitalherb

Egészség mindenekelőtt!

Jelenlegi hely

Címlap | Cégünkről

Vital Hungary Kft. a VitalHerb termékcsalád kizárólagos forgalmazója!

 

Múlt:

Cégünk magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás, mely 2002 óta foglalkozik étrend-kiegészítő készítmények forgalmazásával.  Az elmúlt 10 évben elsősorban étrend-kiegészítők importálásával foglalkoztunk, de az évek alatt rá kellett jönnünk, hogy a külföldön készített és csomagolt késztermékek árai nagyon magasak a magyarországi piacra.

 

Jelen:

2013 januárjától egy új termékcsalád forgalmazását kezdtük meg VitalHerb néven.

Az általunk forgalmazott termékek alapanyagainak kiválasztásánál nagy figyelmet fordítunk a magyar fogyasztók táplálkozási szokásaira, ennek alapján termékeink összetétele elsősorban a hazai igények alapján készültek.

Termékeinket saját csomagoló részlegünkben csomagoljuk, így nagyon kedvező áron tudjuk kínálni vásárlóink felé. Az étrend-kiegészítő készítmények csomagolása és forgalmazása terén ISO 22 000 : 2005 szabvány szerint tanúsított élelmiszer-biztonságiirányítási rendszert működtetünk, mely kifejezetten az élelmiszergyártás biztonságának feltételeit teremti meg.

 

Jövő:

Folyamatosan törekszünk arra, hogy megismerjünk vevőink igényeit és ezek alapján próbáljuk meg bővíteni termékcsaládunkat. Elsődleges célunk vásárlóink megelégedettsége, valamint hogy termékeinkkel segítsük fogyasztóink egészségét.

 

 

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is a VitalHerb termékcsalád megelégedett fogyasztói között köszönthetjük!

                                                                             

                                      Jó egészséget kívánunk!

                                          VitalHerb csapata

        

                                                                             

 

 

 

 

Kérdése van?

Forró drót:
+36 20 922 5495

Partnereink