Vitalherb

Egészség mindenekelőtt!

Jelenlegi hely

Címlap | Bércsomagolás

Bércsomagolás szolgáltatásaink

A Vital Hungary Kft. tevékenysége az étrend-kiegészítők, speciális gyógyászati célra szánt tápszerek csomagolása, az Élelmiszer-biztonsági Irányítási Rendszer HACCP szabvány követelményeinek megfelelően, valamint a nemzetközileg elismert Jó Gyártási Gyakorlat (GMP) irányelvek előírásai szerint kidolgozott GMP rendszert szerint.

Vállaljuk:

Étrend-kiegészítő készítmények, (kész kapszulák és tabletták) igény szerinti csomagolását,  akár kis tételekben is, valamit por alapú illetve szárazáruk  kézi csomagolását.

 

Az igények felmérése után , magas színvonalon készítjük ügyfeleink termékeit is: ebben az esetben igyekszünk a lehető legjobb ár-érték arányt biztosítani.

Hozzájárulva a munkahelyek megtartásához, termékeink csomagolóanyaga Magyarországon készül.

A bércsomagolás során is törekszünk az étrend-kiegészítők esetében a lehető legmagasabb színvonalon előállítani a termékeket.

A munkavégzést rugalmasan és gyors határidővel végezzük el a megadott darabszámban (akár kis mennyiségben is), reális áron.

 

 

Asztali tablettaszámláló berendezésünk

A KDC-101 asztali tabletta és kapszula számlálóval bármilyen alakú és méretű tabletta, minden méretű kemény zselatin kapszula és különféle alakú lágyzselatin kapszula bércsomagolását tudjuk rövid határidővel vállalni, akár kis mennyiségben is.

GMP megfelelés

Az asztali tablettaszámláló teljesen a gyógyszeripari elvárásoknak (GMP) megfelelően készült.

Árajánlatunkat kérje az alábbi elérhetőségeinken:

e-mail:   info@vitalherb.hu

telefon:  +36 20 922 5495

 

Kérdése van?

Forró drót:
+36 20 922 5495

Partnereink